Referenties

Lees hier wat onze klanten zeggen!
Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

Kozijn bestellen en plaatsen Wateringen

Alles netjes, snel en vakkundig gedaan. 
Per ongeluk ging er een plaatje kapot. Deze werd netjes op maat gemaakt, geverfd en erbij geplaatst! 
Een goed bedrijf! Heb ook gelijk een vervolg opdracht met ze geregeld!

Robbert Holtkamp

Houten kozijn vervangen Monster

Prima ervaring. Opdracht kon snel uitgevoerd worden, goed meegedacht aan de oplossing waardoor ik de prijs aanzienlijk lager is uitgevallen.

H. Angerman

Vervangen hoog raam met geintegreerd bovenlicht Leiden

Dhr. Hamerslag is zelf langsgeweest om het raam op te meten en gaf aan dat hij de klus voor het door hem geboden bod kon klaren, en hij heeft zijn woord gehouden. De prijs / kwaliteit vehouding was zeer goed, Het is een heel mooi raam geworden. 
Zijn schoonzoon was binnen een week na zijn beozek langsgekomen om het raam te plaatsen. Een zeer vriendelijke man, die van aanpakken wist. Het eindresultaat is naar volle tevredenheid en we hadden nooit gedacht dat het zo snel geregeld kon worden. 
Daarnaast hebben ze ook nog een ander raam, die een beetje klemde, bijgeschaafd zonder extra kosten. Gewoon service van de zaak. Als we nog meer timmerklussen hebben, gaan we zeker weer terug naar Hamerslag, want het is een echte vakman.

Carla Oerlemans

Vervangen dakraam Spijkenisse

Wederom zeer enthousiast. Het raam dat we hadden aangegeven was te lang, dus daarom een korter en breder raam overeengekomen. De prijs werd daarop aangepast en viel iets hoger uit dan de offerte van het andere raam. Maar we zijn zeer tevreden over het resultaat. De laatste aanpassingen voor dubbelglas laten we ook door hem uitvoeren.

Arian Hartman

Loodslabben vervangen Spijkenisse

Hoewel alles wat chaotisch begon, waren zij op afspraak ter plaatse en werken volgens afspraak de klus netjes af. Ik ben tevreden.

M v.d. Vaart