Referenties

Lees hier wat onze klanten zeggen!
Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

vervangen dubbel glas Veluxraam Spijkenisse

Prima volgens opdracht uitgevoerd.

Faas van der Wagt

Rond glas zetten Ridderkerk

Wat een fijn bedrijf is dit zeg! Deze meneer Hamerslag doet wat hij zegt, is snel en efficient, vriendelijk en niet te duur. Echt een aanrader voor iedereen!

Liesbeth van der Hoeven

Dakkapel enkel naar dubbel glas Poortugaal

Dakkapel enkel glas vervangen voor dubbelglas. Meneer Hamerslag is erg fijn in de omgang, komt z'n afspraken na en is zeer flexibel in zijn tijdsindeling. Het werk is supersnel gedaan, maar ook heel netjes. Dinsdag ingemeten, zaterdag zat het nieuwe glas er in! En alle rotzooi netjes opgeruimd, helemaal blij!

Pim Voets

3 schuiframen Rotterdam

Vakbekwaam, prijstechnisch zeer interessant voor de geleverde ramen en kwaliteit. Uiteindelijk het glas in mijn gehele pand laten zetten + 3 nieuwe schuiframen.

M.O. Giebels

Enkel glas vervangen door dubbel glas Rotterdam

Dhr Hamerslag heeft bij ons enkel glas vervangen door dubbel glas. Hij gaf vooraf een duidelijk advies over het te gebruiken glas en kwam met een eenvoudige maar heldere offerte.


Door een wat afwijkende vorm van de kozijnen is het inmeten niet in 1 keer goed gegaan, waardoor hij nog een keer terug moest komen en er een minimaal verloopverschil zit in een schuin raam. Maar verder zijn we tevreden over het resultaat, en uiteindelijk hebben we prima dubbelglas voor een nette prijs.

Lars Crama